Parc Imstenrade

Zorgvilla Hoog Hees ligt in Parc Imstenrade, de voormalige vroedvrouwenschool in Heerlen. Jan Stuyt ontwierp het gebouwencomplex in de jaren twintig van de vorige eeuw. Inmiddels heeft het de status van rijksmonument. Tegenwoordig vormen de gebouwen samen Parc Imstenrade, een uniek complex met zo’n 250 stijlvolle (senioren)appartementen. Residentieel wonen, bourgondisch genieten en gastvrijheid gaan hier hand in hand. Met alle service en hulp die wenselijk is.

Zorgvilla Hoog Hees
De verschillende gebouwen van Parc Imstenrade zijn omringd door een sfeervol park en mooi aangelegde tuinen. In deze groene omgeving vindt u ook zorgvilla Hoog Hees. Het gebouw stond vroeger bekend als ‘de villa van dokter Oomers’, genoemd naar de directeur van de Vroedvrouwenschool die hier destijds ook woonde. De representatieve zorgvilla is van alle moderne gemakken voorzien.

Bijzonderheden

  • Parc Imstenrade beschikt o.a. over een supermarkt, een maatschap Fysiotherapie, brasserie en kapper. Voor een volledig overzicht verwijzen wij u naar www.parcimstenrade.nl – Wooncomfort – Service op maat.
  • Beweegtuin in aangelegd park
  • Maandelijks Kunst- en Cultuurprogramma
  • Eigen vrijwilligers